IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Varnus Xaver orgonahangversenye - Müpa - 2020. szeptember 20. HELYETT 2021. február 17.
A tájékoztatás böngészöben való megnyitásához kattintson ide!
 
Elválasztó
 
Értesítés
2020.09.07
 
 
jegy.hu
 
 
színház zene gyerek fesztivál élmény kiállítás
 
 
 
 
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Varnus Xaver Orgonahangversenye a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében az eredetileg tervezett 2020. szeptember 20. 18:00 időpont helyett 2021. február 17. 19:30-kor kerül megrendezésre.

Az alábbiakban küldjük Önnek Varnus Xaver üzenetét:
 
 
 
 
Minthogy többen, mind jómagam, mind külföldi művésztársaim, mind pedig a közönségem egy része külföldről érkezik, már a mai nappal érvényes COVID szabályok szerint sem léphetünk be Magyarország területére, és szakemberek szerint, ha az esetszámok ilyen drámai mértékben nőnek, amúgy is könnyen elképzelhetőek további szigorítások szeptember közepétől. Ezért, hogy sem közönségem, sem a művészek, sem pedig a MÜPA munkatársainak életét és egészségét ne kockáztassuk, új időpontra, 2021. február 17-én este fél 8-ra helyezzük át a koncertet.

  • Az összes megváltott jegy újraváltás, vagy csere nélkül érvényes a február 17-i koncertre.
  • Akik ezen a napon mégsem tudnak a hangversenyen résztvenni, azok számára április 18-án, délután 3 órakor adok hangversenyt a Szent László templomban (Budapest X. Szent László tér), amelyre a MÜPÁ-ban fel nem használt jegyek érvényesek, s az e napra érkező közönség ajándék CD-t is kap a bejáratnál.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezt az értesítést az InterTicket Kft.-től kapta, mert jegyet vásárolt rendszerünkön keresztül a Varnus Xaver Orgonahangversenye, Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, 2020. szeptember 20. 18:00 programra.
Ez egy automatikus üzenet, kérjük, erre a címre ne válaszoljon. Amennyiben további kérdése volna, kérjük írjon az interticket@interticket.hu e-mail címre.